January 24-27, 2023
Gyula, Hungary

Technical demo

A KÉPAF 2023 konferencia céljai között szerepel, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a szakterület ipari fejlesztéseiben tevékenykedő cégeknek és intézményeknek. Ezt elősegítendő a konferencia során külön szekció keretében lehetőség nyílik technikai bemutatók tartására, amelyben a jelentkezők kiállíthatnak és bemutathatnak olyan szoftver vagy hardver fejlesztéseket, amelyek a konferencia tudományos területeihez csatlakoznak.

A bemutatóra működő szoftver vagy hardver eszközzel lehet jelentkezni. A bemutatott eszközök számára a konferencia teljes időtartama alatt helyet biztosítunk. Szoftver eszköz kiállítása esetén a jelentkezőnek gondoskodnia kell megfelelő hardverről. Hardver eszközök esetében a tárgyakat 2 x 1 m-es asztalon állítjuk ki, eltérő helyigényt előre jelezni kell. Eszköz prezentálására a konferencián 5 perces előadáshoz biztosítunk időt, majd lehetőség lesz az érdeklődőkkel eszmét cserélni.

Jelentkezni 2022. november 4-ig a CMT rendszeren keresztül beküldött angol vagy magyar nyelvű összefoglalóval lehet, maximum 4 oldal terjedelemben. Az összefoglalóban a jelentkezők az eszköz bemutatása mellett térjenek ki arra, hogy mi a fejlesztett eszköz célja, milyen technológiai újdonságot tartalmaz, és hogy mik a felhasználási területek.